Vi har fokus på ERP systemer, men rundt om ERP systemet, kan der tilføjes en række relevante tillægsprodukter - hvorfor vi har en række kompetente samarbejdspartnere.

visma_simpel_logo

Vi har et tæt samarbejde med Visma Software A/S, hvilket bevirker at vi kan få hurtig hjælp og support under indkøring af Visma´s systemer. 

MS_Dynamics

Vi leverer systemer fra Microsoft Dynamics produktserien, med fokus på Microsoft Dynamics C5. Vi leverer desuden serversoftware fra Microsoft.

superoffice

Med Superoffice kan vi levere et moderne og meget brugervenligt CRM system, der kan medvirke til forøgelse af jeres salg.

novotek

Vi markedsfører den elektroniske Gantt-tavle Rob-Ex fra Novotek. Rob-Ex er integreret med Visma, og vores eget EG | Jobstyring.

Logo_Acinta

Med Acinta kan vi levere Business Intelligence løsninger til Visma og C5. Hurtig implementering med bagrund i foruddefinerer datamodeller.

Logo_WPAModil

Vi har integreret vores serviceløsnig i Visma, til WPA Mobile´s løsning til styring af kørende montører. System giver grafisk overblik, samt mulighed for registrering af vare- og timeforbrug samt udfyldelse af service- og kvalitetsrapporter.