Transport

Transport0

EGD Flex|Trans

 – transportmodul til Visma BusinessTM


Hvorfor Flex|Trans?

I en hektisk dagligdag med mange telefoner er det væsentligt at have overblikket. Dette får du med Flex|Trans. Bookninger tastes, kommer via EDI, eller on-line booking. Herefter foretages disponering på bil og chauffør.

Du har løbende overblik over hvilke bookninger der ikke har fået tildelt en bil, hvordan den enkelte bil er booket, om chaufføren har fået besked, og hvor og hvornår godset skal afhentes og leveres.

Når transporterne sættes klar til fakturering overføres de til overskuelige faneblade der giver overblik over hvad der skal faktureres. Ved brug af systemets pristabel kan system selv prissætte transporterne så transporterne nemmere bliver klar til fakturering. Transporterne kan faktureres enkeltvis eller alle kundens transporter kan samlefaktureres.

Ikke disponibel materiel

I Systemet kan det angives hvornår biler skal på værksted og hvornår chaufførerne holder ferie, eller på anden måde ikke er disponible. Når bookninger disponeres får man med det samme en advarsel hvis den valgte ressource ikke er disponibel.

Afregning af fremmed vognmand

Det er enkelt af oprette en afregning til en underleverandør. Systemet har integration til Google Maps, så man enkelt kan få beregnet antal KM der er kørt over et vist antal bookninger

Lagerhotel

Tilbyder I lagerhotel for jeres kunder kan system håndtere dette på en  enkelt og overskueligt måde. Systemet holder styr på til- og afgange og kan foretage beregning af lagerleje med tilhørende fakturering af lagerlejen.

Overblik over forretningen

System giver overblik over hele forretningen, biler, bookninger, indtægter og omkostninger i et og samme system. Der er ingen dobbelte processer, hvor booking/disponering afvikles i et system og økonomistyringen i et andet – her er alt samlet i et system.

Gør system til ”dit eget”

Transportmodulet er, i lighed med Visma Business opbygget så du selv enkelt kan re-designe skærmbilleder hvis du ønsker det. Man kan således nemt indsætte og fjerne kolonner, lave nye faneblade til oversigtsbilleder, statistikker og meget andet. På den måde kan systemet nemt tilpasses efter jeres virksomhedsprocesser – så det kommer til at understøtte jeres dagligdag mest optimalt – og det er noget I selv nemt kan gøre.

Visma Business

Visma Business er et komplet virksomhedssystem, hvor alle central forretningsprocesser varetages af kernesystemet. Det er et overskueligt system, så den enkelte bruger hele tiden kan bevare overblikket

Systemet består af hovedmodulerne: regnskab, logistik, salg, Indkøb, og CRM.

Vores transportmodul er udviklet direkte i systemet og er dermed fuldt integreret i Visma Business.

 

EGD Flex|Trans – sådan ser det ud

Bookingbillede hvor nye bookninger indtastes (kan også indlæses fra f.eks. EDI)

 Transport1

Overbliksbilleder med bookinger der ikke er disponerede, der er disponerede og klar til fakturering. Antallet af kolonner der vises kan brugeropsættes, hvilket også gælder for sortering og summering af bookningernes data. Bookinger kan ændres helt frem til de er faktureret.

 Transport2

  

EGD Flex|Trans – funktionsoversigt

 

EGD Flex|Trans

Mange typer bookninger

Mulighed for EDI

Mulighed for at sende SMS/mail til bil/chauffører

Palleregnskab

Afregning fremmed vognmand (med Google integration til KM beregning)

Prisaftaler på kunder og leverandører (zone/time/palle/kilo/colli m.m.)

Vognregnskab (egne og fremmede)

Fordeling af indtægter mellem biler

Fragtbreve (egne + CRM)

Chaufførprint

Håndtering af Færge/Bro/Udlæg

Generere terminalordre (gods fra kunde til lager til modtager uden ekstra fakturering)

Gentage bookning (til bl.a. faste ture)

Forsendelseshistorik på kunder

Arkivering/indscanning af fragtbreve

Lagerhotel/Lagerafregning

Håndtering af ferie på chauffører, samt indisponibel materiel

Beskedfelter, Chaufførinstruks

Samlefakturering

Abonnementsordre

Udlejning af biler/materiel

Integration til Consignor

 

erhvervs-gruppen, danmark a|s

Vi har leveret IT løsninger til dansk erhvervsliv siden 1980.

Vi ved, at leverance at et IT system er en unik opgave for den enkelte virksomhed og at det er helt vitalt at igangsætningen af det nye system sker så nemt og gnidningsfrit som muligt. Vores mange tidligere implementeringer har lært os hvordan en igangsætning gennemføres bedst muligt og vi vil gør alt for at I får en god oplevelse med jeres nye system.

Skal opleves!

Kontant erhvervs-gruppen, danmark a/s, på telefon 86 84 83 00 eller mail Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen. , og få en uforpligtende demonstration af transportbranchens mest effektive, enkle og brugervenlige system.

 Transport3