Visma Zpider eShop

Zpider eShop - Oversigt

Visma Zpider eShop er fuldt integreret med Visma Business og er enkelt at sætte op. Visma Zpider eShop er en e-handelsløsning, der gør det muligt at styre salget af virksomhedens produkter på Internettet, direkte fra Visma Business.

  • Integration med Visma Business giver mindre administration
  • Data behøver du kun at vedligeholde ét sted
  • Enkelt at bruge, men med avancerede muligheder for tilpasning
  • Tilbud kan målrettes specifikke kundegrupper
  • Integreret kortbetalingsmodul til Dankort og kreditkort

Standard integration til økonomisystemet
Du skal ikke bruge en masse konsulenttimer og tid på at få integrationen med økonomisystemet til at virke. Det er 100% integreret til Visma Business.

Stamdata kun ét sted
Alle stamdata på kunder og kontaktpersoner, som skal have adgang til Internetbutikken hentes direkte fra økonomisystemet og vedligeholdes der.

Ordrer sendes automatisk til Visma Business
Ordre fra Internetbutikken kommer automatisk ind i Visma og kunden kan følge med i ordrestatus og -historik fra Internetbutikken.

Masser af muligheder
Visma Zpider eShop byder på mange muligheder for tilpasning af din butik. Skræddersy f.eks. tilbud eller specielt design til kunder eller kundegrupper.

Spar tid...
Du sparer tid på ordreregistrering, eftersom kunden enkelt gør det meste selv. Kunden kan endda kontrollere status på sine egne ordrer, for at se hvor langt bestillingen er kommet og ca.  hvornår, leverancen kan forventes. Kunderne oplever en god og fleksibel service uden din virksomhed behøver bruge tid på ordremodtagelse, ordreregistrering og kunderne behøver heller ikke kontakte din virksomhed for at få information om ordrens status.

Simpel administration
I Visma Zpider eShop styrer du Internetbutikkens indstillinger og layout via et enkelt og overskueligt administrationsværktøj. Det gør det enkelt at administrere alle siderne i Internetbutikken. Du kan her administrere ændringer i design, brugergrupper, produktkategorier samt tilknytningen mellem brugere og brugergrupper.