Microsoft Exchange

Som Microsoft partner har vi stor erfaring med Microsoft Exchange server, hvor virksomheder ønsker stor sikker, stabil og en højtydende platform til e-mail, kalenderstyring og mødebooking, håndtering af kontakter samt understøttelse af mobile enheder efterhånden blevet forretningskritisk. Exchange Server 2010 giver nu også mulighed for integreret antivirus og filtrering af spam. Samtidig er Exchange Server for alvor blevet omdrejningspunktet for al asynkron kommunikation, så der nu er mulighed for også at modtage telefonbeskeder, SMS og fax direkte i indbakken. Exchange Server 2010 er en del af Microsofts Unified Communications platform.

Der er forskellige versioner (editions) på Microsoft Exchange server, som typisk adskiller ved hvor mange data der kan lagres i databasen og hvor mange brugere der kan kobles på.

Kontakt på 86 84 83 00 eller Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen. for en konkret løsning eller præsentation.